3006 PVC bilmatter/heavy duty gummigulvmatter

Kort beskrivelse:

Produktkode:3006
Materiale:PVC
MOQ:300 sett
Funksjon:Beskytt bilgulvet


Produkt detalj

Produktetiketter

Svart kraftig matte med klassisk diamantdesign som har vært populær på markedet i mange år.Linjenes hælpute på denne kraftige matten kan hindre at skoen din beveger seg når du kjører, og diamantgapet kan holde på mer væske og rusk.Pvc-bilmattene med høye rygger kan holde væsker og skitt inne i matten, ikke søle ut på bilgulvet.Denne bilgulvmatten kan lages i svart, grått og beige etter dine behov.

Denne bilgulvmatten er også med anti-skli bakside for å holde matten i bilgulvet ikke bevege seg under kjøring.Kuttelinjene i pvc bilmatten gjør den tilpasset bilmatten.Denne kraftige bilgulvmatten vi gjør i 4 stk bilmattesett, og også 3 stk bilgulvmatte er også tilgjengelig.Autogulvmatter beskytter bilen din mot skitt og masse.

PVC bilmatter/Heavy Duty gummi bilgulvmatter/bilmatter/bilmatte
DSP:vare 3006 for 4-PC PVC-gulvmatter for biler, kraftig gummigulvmatte for alle sesongene for enhver bil, SUV eller lastebil. Dette 4-delte bilmattesettet inkluderer 2 gulvmatter foran og 2 gulvmatter bak, laget av premium , tykk, kraftig PVC som er giftfri og luktfri;langvarig, falme-bestandig design vil ikke sprekke, splitte eller deformeres under tøffe forhold. Og hver bilmatte er designet med sklisikkert partikler, og kombineres med pvc nibbed bakside, den vil la matten sette dem på plass, garanterer sikkerheten ved kjøring. Det viktigste er at bilmattene kan tilpasses – bare trim etter behov med en saks for å sikre perfekt passform;lette å rengjøre og vedlikeholde. Meget utmerket kvalitet til prisen, samt en unik design som er mer populær. De er et godt valg for biler, sedaner, SUV-er, varebiler og lastebiler.

Produktkode: 3006
Materiale: PVC
MOQ: 300 sett
Funksjon: Beskytt bilgulvet
Trekk: Slitesterk støvtett
Produktnavn: Bilmatter/Teppegulvmatter for biler/Bilgulvmatter/Allværsgulvmatter
Farge: Svart, grå, brun
OEM: Tilgjengelig

Egenskaper:
● Standardstørrelse - Frontmatter: 70 x 45 cm, bakmatter: 45,5 x 44 cm;Passer for de fleste biler, lastebiler, SUVer og varebiler
● Pakkesettet inkluderer - 2 frontmatter, 2 bakmatter
● Kraftig 4-delt sett med gulvmatter foran og bak;beskytter kjøretøygulv mot gjørme, snø, skitt, søl og mer
● Laget av tykk, fleksibel gummi som lett bøyes;rygger og dype riller inneholder effektivt skitt og rusk
● Sklisikker design vil ikke skli eller skli rundt på gulvet;rengjøres lett med vann
● Trimmes – Designet med trimlinjer.Kan trimmes med saks for å passe til kjøretøyet ditt


  • Tidligere:
  • Neste: